Woonkamer

De woonkamer is de centrale ruimte in uw huis. De kamer waar we ons opladen na een drukke werkdag en waar we gezellig met vrienden en ons gezin languit op de bank liggen. Een belangrijke ruimte waar we ons opgeruimd willen voelen. De juiste kasten helpen daarbij.

Ruimtedeler

Uw woonkamer maakt u knusser door bijvoorbeeld gedeeltes op te splitsen. Daar is bijvoorbeeld een  roomdivider geschikt voor. Naast de afscheiding geeft het natuurlijk ook veel opbergruimte. Dat kunt u helemaal zelf bepalen. Naast open ruimtes voor uw pronkspullen, is een roomdivider met deuren en laden ook geschikt als buffetkast.

Tv-meubelen

Muziek en televisie is in ieder huishouden. Maar dan het liefst wel zonder de bundel draden in het zicht of de zuilen in de kamer. Wij maken de tv-meubelen op maat, zodat alles passend en fraai opgeborgen kan worden. Hangend of staand.

Boekenkasten

U weet al ongeveer hoe uw nieuwe boekenkast op maat eruit zou moeten zien. Vol met boeken, maar ook een open vak voor uw verzameling en een element met deuren of laden. Mooi ingedeeld en ruim genoeg om alles erin kwijt te kunnen. Een boekenkast die bij uw interieur past en geheel aansluit bij al uw wensen. WoudenbergWonen biedt diverse boekenkasten. Uw boekenkast kunnen wij volledig op maat maken. Tevens kan uw boekenkast worden samengesteld middels diverse modulaire productlijnen.
Leverbaar in alle RAL-, Sikkens- en NCS kleuren (mat of hoogglans) ook diverse houtdecors.

Wandkasten

Uw wandmeubel moet naast mooi, ook vooral een praktisch meubel zijn. Een handig opbergmeubel met alle functionaliteiten die u eraan verbindt. Een open vakkenkast met alleen laden of toch gecombineerd met een aantal deuren en of kleppen. Naast de maatvoering en de kleur bepaalt u zelf de indeling van uw wandkast op maat.

Vloerkleden

Wij bieden verschillende soorten vloerkleden aan, zoals hoogpolige vloerkleden, vintage vloerkleden en ronde vloerkleden. Koop een vloerkleed die bij jou en je interieur past en breng de sfeer in jouw huis.

Industriële deuren

Een industriële schuifdeur werkt als een mooie scheiding tussen 2 ruimtes. Door de opvallende rails en grote rollers brengt u de stoere en robuuste uitstraling van een industriële deur naar een hoger niveau. Bijkomend voordeel: u hoeft geen rekening te houden met de draaicirkel van een deur, de schuifdeur is uitermate geschikt voor kleine ruimtes. Afhankelijk van de ruimte, de grootte van de deuropening en uw wensen, kan gekozen worden voor dubbele of enkele schuifdeur.