STIJL
dutch furniture

100% maatwerk

STIJL dutch furniture maakt stijlvolle en tijdvolle meubelen op maat. Elke kast kan naar eigen ideeën worden samengesteld. De kasten worden volledig op maat gemaakt voor al uw woonwensen. Van slaapkamerkasten- en inloopkasten tot opbergkasten, commodes, tv-meubels of dressoir. ‘Stijlvol wonen’ staat hoog in het vaandel. De maatwerkmeubelen van STIJL zijn echte eyecatchers.
Met STIJL ontwerp je jouw droomkast helemaal zelf!

Klassiek
met STIJL

Een klassiek interieur met stijl

Een klassiek interieur kenmerkt zich door een luxe uitstraling, harmonie en warmte. Romantiek staat bij een klassiek interieur centraal.
Muren en plafonds zijn voorzien van sierlijsten, ornamenten en kroonluchters. Vaak worden er diepere kleuren gebruikt, zoals donkerrood, donkerblauw, zwart of bruin. De accessoires zijn soms voorzien van gouden of bronzen details en vaak worden er ook erfstukken gebruikt om dit interieur mee te stylen.
Door de juiste elementen en kleuren met elkaar te combineren ontstaat de luxe uitstraling die kenmerkend is voor het klassieke interieur.

Liefhebbers van deze klassieke stijl halen hun hart op met de mogelijkheden die STIJL biedt voor het creëren van een passend dressoir of kast die precies past binnen een romantisch interieur.

Uw stijl

Diverse kleuren en decoren

Met de ruime kleurkeuze vindt u altijd een kleur of houtdecor die perfect bij uw woonruimte past.

Metalen deuren en wanden

Stijlvol contrast

Een metalen deur of wand past in ieder huis. Met een metalen deur of wand maak je een ruimte optisch groter. Een metalen deur of wand geeft elk type interieur karakter en een stijlvol aanzien. Een glazen deur maakt van twee aparte ruimtes één grote ruimte.
Doordat de deur van he plafond tot de vloer loopt, lijkt een ruimte hoger wat zorgt voor een ruimtelijk effect.
Upgrade uw interieur met een metalen deur of wand. Wanneer u denkt dat een metalen deur enkel in een Modern of Scandinavisch interieur past heeft u het mis.
Een metalen deur kan namelijk bij een klassiek of landelijk interieur voor een mooi stijlvol contrast zorgen. Hoe dan ook, een metalen deur of wand is een echte eyecatcher binnen je interieur.

Vertel ons uw wensen
Wij maken uw kast op maat

Vertel ons uw wensen
Wij maken uw kast op maat