Slaapkamer

De slaapkamer is de plek waar we ons ontspannen en tot rust komen en een opgeruimde slaapkamer zorgt daarvoor. Met een  kledingkast op maat zorgt u ervoor dat alles netjes en overzichtelijk kan worden opgeruimd. Kiest u voor een open kledingkast inloopkast of toch liever een garderobekast met schuifdeuren? Of is in uw woonsituatie draaideuren handiger?

Optimaal gebruik van de ruimte en extra rust met schuifdeuren

Schuifdeuren voegen rust toe aan iedere slaapkamer door kleding uit het zicht te houden en omdat ze niet openslaan, kunt u het vloeroppervlak tot aan de kast voor andere doelen gebruiken. Bijvoorbeeld voor een nachtkastje, plant of leesstoel. Op het gebied van schuifdeuren heeft u de keuze uit talrijke ontwerpen, materialen en kleuren. 

Schuifdeurkasten op maat

Schuifdeurkasten van Raffito zijn te herkennen aan mooie stijlvolle lijnen, die de tijden van weleer doen herleven. Raffito kasten zijn onderscheidend in klasse en vakmanschap en vormen de nieuwe standaarden in de markt van schuifdeurkasten op maat. Ieder element dat voor de kasten wordt gebruikt, wordt eerst tot in detail gecontroleerd voordat het gebruikt wordt. Achter elke schuifdeur is een eindeloze reeks aan indelingen mogelijk. Uw droom komt uit met het prachtige kastinterieur van Raffito. In diverse kleuren en/of houtdecors. Kies voor legplanken of hoge en lage hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten. Berg uw spullen op en creëer ruimte met functionele laden, een schoenen-schap, uittrekbare vouwplanken, pantalonhouder en of kledinglift.

Draaideurkasten

Draaideurkasten zijn de perfecte aanwinst in uw interieur. Het is in principe gewoon een kast met deuren die u naar rechts en naar links kan open draaien. Deze kasten zijn voor alle ruimtes geschikt;  de slaapkamer, de woonkamer maar ook de zolder. Voor schuine wanden zijn draaideurkasten ook uitermate geschikt. U bepaalt zelf het ontwerp van de kast! Legplanken, hanggedeeltes, interne lades, het kan allemaal.

Inloopkasten

Wie wil er nou geen inloopkast? Met een inloop kast creëert u veel opbergruimte, zodat u onder meer uw schoenen, uw kleding en uw  accessoires op een prettige manier kan opbergen. Achter elke deur is een eindeloze reeks aan kast-indelingen mogelijk. U kan kiezen voor meerdere legplanken of hoge en lage hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten. Op deze manier bergt u uw spullen goed op en creëert u ruimte en sfeer.

Vloerkleden

Voorkom met een vloerkleed onder uw bed koude voeten bij het opstaan. Vooral hoogpolige vloerkleden zijn door de zachte look en feel erg gewild en geven iedere slaapkamer een warme uitstraling.

"Welk kleed kiest u"

-Hoogpolig, patchwork of liever een wollen vloerkleed-

"Metalen deuren op maat"

-Metalen draaideuren, taatsdeuren en schuifdeuren-

Industrustriële deuren

Upgrade uw inloopkast met een metalen deur. Wanneer u denkt dat een metalen deur alleen in een Modern of Scandinavisch interieur past heeft u het mis.
Een metalen industriële deur kan bij een klassiek of landelijk interieur voor een mooi stijlvol contrast zorgen. Een metalen deur of wand is een echte eyecatcher binnen uw interieur.

Slimme producten voor een georganiseerde kast

Als het gaat om een perfect ingerichte kast, komt alles aan op de details. kastaccesoires helpen daarbij.