Raffito

De mooiste kasten op maat

Bent u opzoek naar een kast die geheel bij uw woonstijl past? Raffito staat voor kasten op maat met kwaliteit en vakmanschap. Raffito wil smaakvol zijn voor iedereen en biedt u uitzonderlijk veel mogelijkheden om uw kledingkast, schuifdeurkast en schuifdeuren volledig af te  stemmen op uw woonstijl. Achter de stijlvolle deuren is een eindeloze reeks kastinterieur varianten mogelijk. De indeling van je kasteninterieur bepaalt u helemaal zelf. Denk hierbij aan lades op maat, hangstangen en talloze accessoires. U kunt onbeperkt variëren met de afmetingen van de vakverdeling. De kasten zijn van het beste materiaal gemaakt. Aan elk deel van de kast wordt nauwkeurig gewerkt.

Laat u hieronder inspireren!

Stijlvolle
garderobe

Kledingkast op maat gemaakt

Achter elke schuifdeur is een reeks aan indelingen mogelijk. Raffito heeft stijlvolle inloopkasten die exact volgens uw wens worden gemaakt. Deze kasten kunnen in ieder vertrek van de woning geplaatst worden en bieden hierdoor diverse opbergoplossingen. Eventuele opbergproblemen zijn hiermee verleden tijd.

Heeft u graag dat uw spullen op een strakke en georganiseerde manier kunnen worden opgeborgen? Dan zijn de inloopkasten van Raffito een uitstekende oplossing. De kasten bieden erg veel ruimte en kunnen precies zoals u wenst ingericht worden. U heeft volledig de vrije keuze over de invulling van zowel de uitstraling als het interieur van uw inloopkast.

Details

Accessoires

Uw droom komt uit met het prachtige kastinterieur van Raffito. In diverse kleuren en/of houtdecoren. Kies voor legplanken of hoge en lage hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten. Berg uw spullen op en creëer ruimte met functionele laden, een schoenenschap, uittrekbare vouwplanken, pantalonhouder en of kledinglift.

Uw stijl

Diverse kleuren en decoren

Met de ruime kleurkeuze van de Raffito kledingkasten en schuifdeuren vindt u altijd een kleur die perfect bij uw woonruimte past.

Vertel ons uw wensen
Wij maken uw kast op maat

Vertel ons uw wensen
Wij maken uw kast op maat