Wij zijn

een eigentijdse onderneming die oplossingen creëert om u te laten genieten van een sfeervol, praktisch en opgeruimd leven in huis. Van een mooi Tvmeubel tot een praktische kledingkast. Met slimme ontwerpen en de juiste kennis van materialen en merken, zoeken wij samen met u naar de juiste toepassing voor uw interieur.

Onze specialisatie is kasten op maat. Kledingkasten met schuifdeuren, garderobekasten met draaideuren of open inloopkasten. Wij maken uw kast op maat, van ontwerp tot realisatie. Na het advies nemen wij u alles uit handen om uw woonwens te vervullen.

.CBWerkend. Wij hanteren de algemene verkoopvoorwaarden van de Centrale Branchevereniging Wonen die u als consument extra goed beschermt. Deze algemene voorwaarden zijn i.s.m. de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn tijdens uw koop, (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, en garantie. Bij ons bent u zeker van uw aankoop.

Laat u adviseren en inspireren bij WoudenbergWonen.

Wij zijn u graag van dienst.

CBW erkende woonwinkel

Veilig winkelen bij een cbw erkende woonwinkel
Bij ons bent u zeker van uw aankoop.

CBW erkende woonwinkel

Veilig winkelen bij een cbw erkende woonwinkel
Bij ons bent u zeker van uw aankoop.

Meer dan alleen kasten

Naast onze maatwerkkasten werken wij ook met merken die staan voor kwaliteit. Merken waarin wij vertrouwen hebben en die zich in het verleden hebben bewezen. Zoals Raffito, Elfa, ABC-Reoler, Lundia, FIF, Hamstra, Emuca, enz. Maar kwaliteit is meer dan een goed product alleen. Ook het leveren van het juiste advies, aftersales en service heeft onze aandacht. Denk daarbij ook aan het inmeten, monteren en het begeleiden van uw project.

Anderen over ons

Lezen wat onze klanten over hun kast op maat vertellen. Bekijk hier onze referenties. Laat u inspireren. Wij maken graag ook zo’n kast voor u op maat. … of liever toch net even anders?