Lundia Original

Modulair kastsysteem

Wie kiest voor Lundia, kiest voor duurzaamheid, flexibiliteit en kwaliteit – in combinatie met een onmiskenbaar Scandinavisch design. Het van oorsprong Zweedse merk heeft in de loop van de jaren een ijzersterke positie veroverd in de markt van houten kasten. Voor sommigen is het misschien een verrassing dat het slimme, modulaire systeem van weleer nog altijd springlevend is. Anderen vinden dit niet meer dan logisch: eerlijke kwaliteit en een tijdloos design zijn immers duurzame waarden.

De enige echte

Lundia original, DE boekenkast

Of je nu op zoek bent naar een compact boekenrek of een kast waarin je je complete thuisbibliotheek kwijt kunt: met Lundia boekenkasten vind je altijd een oplossing die past bij jouw wensen. Van een praktische boekenkast voor de kinderkamer tot een design boekenkast als blikvanger in de woonkamer: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tijdloos Design

Design klassieker

Hou je van tijdloos klassiek? Dan maak je met Lundia original de juiste keuze. Onze ontwerpen zijn en blijven verrassend bij de tijd, waarbij jij zelf zorgt voor de klassieke uitstraling die bij jou past. Dat kan bijvoorbeeld door jouw garderobekast te voorzien van stijlvolle paneeldeuren of klassieke elementen zoals ronde handgrepen. Of ga voor een uitvoering in warme houttinten Wat je ook kiest, met Lundia haal je altijd een design klassieker in huis!

Een begrip

Diverse kleuren en decoren

Meer dan 20 verschillende kleuren leverbaar
Meer dan 25 jaar een begrip
Gemakkelijk uit te breiden/ te verstellen
Levenslange garantie op uw kast

Samen uw Lundiakast ontwerpen?

Vertel ons uw wensen
Wij maken uw kast op maat