Industriële deuren

Metalen deuren of wanden geven een interieur een stijlvolle, industriële uitstraling. Daarnaast zorgen ze voor een optimale lichtinval. Het geeft elk interieur, of het nu modern of klassiek is, een stijlvol aanzien. Deze deuren worden op de millimeter op maat gemaakt, zodat ze exact in uw interieur passen. Het metaal van de  industriële deuren is beschikbaar in brons, wit of zwart met bijpassend 6 mm gelaagd glas in blank, wit, subtiel grijs of rookglas.

Taatsdeuren

Taatsdeuren hebben geen kozijn en zitten direct verankerd in het plafond of de muur en de vloer. In plaats van een scharnierpunt aan het kozijn, heeft deze deur zijn draaipunt op de onder- en bovenzijde, en kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. De deur draait om een verticale as.

Een voordeel van een taatsdeur is dat er geen zware kozijnen nodig zijn om de deur aan te bevestigen. Een taatsdeur sluit altijd automatisch, wat in de winter bespaart op stookkosten. 

Dubbele witte taatsdeuren

De taatsdeur is een zeer bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd opvalt in uw interieur. Wil u nét dat beetje extra, dan kunt u ook kiezen voor dubbele taatsdeuren. Kies een keer niet voor zwart, maar voor opvallend, fris wit of warm brons voor extra effect. Eén van de vele voordelen om te kiezen voor een op maat gemaakte metalen deur is de mogelijkheid tot personaliseren. Dit geldt ook voor de handgrepen. Bij deze dubbele witte taatsdeuren op de foto is gekozen voor een subtiele beugelgreep.

Bargreep 75
Beugelgreep
lange bargreep 120
Bargreep 75
Beugelgreep
lange bargreep 120

Draaideuren

Bij deze bronzen draaideur ziet u een bar-handgreep die mooi aansluit bij het lijnenspel van de deur, zijlichten en bovenpanelen.

Een bronzen draaideur zorgt voor warmte en straalt daarnaast elegantie uit. Toch wordt brons beschouwd als een neutrale kleur en past daarmee in ieder interieur. Metalen deuren komen vaak voor in een stoere industriële woonstijl. Het warme brons geeft de strakke metalen kozijnen een warme gloed. Een strak en modern interieur krijgt door het gebruik van brons sfeer en zachtheid. Binnen een landelijk interieur geeft brons een authentieke uitstraling. En ook binnen de Scandinavische stijl met veel natuurlijke materialen past brons in het plaatje.

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn erg praktisch door het feit dat ze geen ruimte nodig hebben voor de draaiing van de deur. Ideaal voor een kleine ruimte! Het resulteert in meer ruimte in huis en oneindig veel mogelijkheden bij het inrichten van het interieur. Bovendien is het simpelweg een pareltje om te zien: schuifdeuren zijn uniek, origineel en decoratief. De deuren hangen aan een railsysteem dat boven de deuropening op de wand bevestigd zit. 

Helder glas
Rook glas
Grijs glas
Helder glas
Rook glas
Grijs glas

Scheidingswanden

Een scheidingswand brengt direct meer licht in een interieur, waardoor een vertrek groter aanvoelt. Wilt u eenvoudig een logische ruimtelijke scheiding creëren in een vertrek dan is dit makkelijk te realiseren met een industriële scheidingswand. Een metalen wand is daarom de perfecte oplossing om een ruimte in te delen bijvoorbeeld in een woon- en werkgedeelte. Er zijn verschillende vlakverdelingen mogelijk.

Hoekopstelling

Een combinatie opstelling met een van onze metalen deuren en een scheidingswand. Diverse combinaties en afmetingen van onze metalen producten zijn mogelijk voor de hoekopstelling. Dit zorgt voor meer ruimte en nog meer mooi lichtinval in uw woning.

 

Metalen deuren op maat laten maken?

Ook voor uw inloopkast zijn metalen deuren een sfeervolle toepassing

Metalen deuren op maat laten maken?

Ook voor uw inloopkast zijn metalen deuren een sfeervolle toepassing

"Online winkelen"

-Weet u al welke industriële deuren u wilt toepassen?


-Wilt uzelf uw deuren online samenstellen
en verzorgd u de montage zelf?


-Ontwerp uw metalen deuren of scheidingswand in onze online designer en bestel direct online.