Enschede

Binnenkijken bij klanten

Hoe mooi een ontwerp ook is, de vraag blijft altijd hoe deze er in het echt uit komt te zien.
Hieronder vindt u ter inspiratie enkele gerealiseerde interieurs.

Hengelo

Lundia Original kastenwand

Op de eerste plaats is Lundia Original de ideale boekenkast. Daarnaast is een Lundia Original kast modulair en flexibel. Schappen zijn vrij plaatsbaar en het systeem kan links, rechts, in de diepte en in de hoogte uitgebouwd worden. Met Lundia Original kan bijna elk meubel gerealiseerd worden. Van dressoir tot geavanceerd opbergsysteem.

Borne

Kledingkast met draaideuren

Uw kledingkast voorzien van schuif- of draaideuren? Het voordeel van draaideuren is dat u de gehele kast kan openzetten. Hetgeen handig is als u tegelijkertijd met uw partner de kleding van die dag wilt kiezen.

Hengelo

Inloopkast met draaideuren

Uw kleding inloopkast ook voorzien draaideuren?

Oldenzaal

Kleding inloopkast met LED

Al uw kleding netjes en overzichtelijk in uw eigen inloopkast op maat. Wie wilt dat nou niet? U gebruikt de linker zijde en uw partner de rechter kant? Of misschien gebruikt u uw kast wel helemaal voor u alleen. Een walk-in closet met alle mogelijke manieren van opbergen. Lades voor ondergoed en uw sokken. Wat uw wensen ook zijn wij bieden een oplossing voor elke opbergvraag. 

Apeldoorn

Wasmachinekast

Uw wasmachinekast op maat voor wassen, drogen en opbergen.
Wat zijn uw wensen omtrent een wasmachinekast op maat. Wilt u uw wasmachine en droger naast elkaar of in een wasmachinetoren boven elkaar?
Extra opbergruimte voor uw wasmanden, droogrek en of wasmiddelen?
Wij denken graag met u mee.

Lekkerkerk

Kledingkast met glazen schuifdeuren

Uw inloopkast overzichtelijk en toch stofvrij houden met schuifdeuren voorzien van getint glas. het kastinterieur is voorzien van verticale LED-verlichting in de tussenwanden. De kaptafel is geheel passend in hetzelfde mat zwart houtdecor.

Almelo

Ladekast op maat

Een linnenkast of ladekast op maat? Of allebei? Een ladekast voor al uw linnengoed met handige uittrekbare vouwschappen. Gerealiseerd met STIJL Dutch Furniture.

Tubbergen

Kledingkasten op maat

Een kledingkast met schuifdeuren of een walk-in closet? Of allebei? Kledingkasten met handige uittrekbare broekenrekken, uittrekbare spiegel, schoenenschappen en kledingliften.

Ommen

Vakkenkasten op maat

Voor een atelier realiseerden wij diverse boekenkasten, archiefkasten en opbergkasten op zolder onder de schuine kap. Vanwege openlijke toegankelijkheid tijdens de workshop zijn  de archiefkasten voorzien van sloten.

Ootmarsum

Vrijstaande schuifdeurkast op maat

Deze kleidingkast is volledig op maat gemaakt. O.b.v. de wensen is de indeling van het  interieur samengesteld.  Het voordeel van een vrijstaande kast op maat is dat u uw kast altijd weer kan meer verhuizen. 

Enschede

Inloopkast met LED-verlichting

Deze kledinginloopkast is volledig op maat gemaakt en voorzien van verticale LED-verlichting.  Het voordeel van aluminium LED-profielen op de tussenwanden is dat u al het licht op uw kleding heeft en niet storend in de LED-lamp kijkt.

Buurse

Tv-wandmeubel met schuifdeur

Wandmeubel voor in de woonkamer met open vakken voor boeken en andere waardevolle aandenken. Tv geplaatst achter een schuifdeur in de kleur zonnegeel.

Langweer

Inloopkast onder schuine kap

Kleding-inloopkasten worden veelal uitgevoerd in de kleur wit. Dit mede vanwege de prijs maar ook omdat bij een witte achtergrond het onderscheid van de kleuren van de kleding beter zichtbaar is. 

Amsterdam

Badkamer- en toiletkast

Opbergkast op de badkamer voor handdoeken ed. Tevens ruimte gerealiseerd voor de wasmachine met asymmetrische deuren.
Toiletkastje onder het fonteintje in dezelfde stijl.

Enschede

Kleding- en schoenenkasten

Diverse opbergkasten met vlakke deuren voorzien van push-to opensysteem. 

Hengelo

Kledingkast met schuifdeuren

Het voordeel van schuifdeuren voor uw kledingkast is dat deze t.o.v. een kast met draaideuren minder ruimte innemen zodra de deuren openstaan.

Almelo

Kledinginloopkast wit

Kleding inloopkast met hangroese, legschappen, uittrekbare spiegel, hoge laden, vouwplank, dassenrek en uittrekbare kledinghaak.

Zelhem

Inloopkast met klassieke stijldeuren

Bij veel zonlicht in uw inloopkast, kunt u extra schuifdeuren toepassen om verkleuring door het zonlicht van uw kleding te voorkomen. Zonwering voor uw raam is natuurlijk ook een optie.
Verticale LED-verlichting op de tussenwanden geplaatst.

Oldenzaal eo.

Boekenkast op maat

Vertel ons ons wensen. Wij denken graag met u mee voor het realiseren van uw boekenkast op maat.

Oldenzaal eo.

Tv-meubel op maat

Vertel ons ons wensen. Wij denken graag met u mee voor het realiseren van uw tv-kast op maat.

Oldenzaal eo.

Kledingkast op maat

Vertel ons ons wensen. Wij denken graag met u mee voor het realiseren van uw kledingkast op maat.