Berging

Een zolder, berging of garage is een plek waar spullen bewaard kunnen worden. Door het gebruik van onze opbergsystemen haalt u het meeste uit uw ruimte in huis. Met onze opbergsystemen en kasten kunt u alles op een nette en mooie manier organiseren. U kunt de systemen afstemmen op uw behoeften en naar uw wensen. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment kasten en systemen voor de slaapkamer, werkkamer, garderobe, keuken, berging, garage en zolder.

Opbergkast met schuifdeuren

Wij hebben voor elk bergruimte een opbergkast met schuifdeuren op maat. Nette en moderne kasten waarin u uw spullen kwijt kunt. De kasten worden op maat gemaakt, geheel naar uw wens. Niet alleen de maat wordt naar uw wensen gemaakt, ook het design van de kast bepaalt u zelf.

"Lundia stellingen"

-Weet u al hoe uw Lundiakast eruit moet gaan zien?
-Vertel ons uw wensen en ontvang een offerte van uw Lundia kast op maat.

"Elfa Storage Solutions"

-Weet u al hoe uw Elfa opbergwandsysteem eruit moet gaan zien?
-Wilt uzelf uw Elfa opbergsysteem online samenstellen en verzorgd u de montage zelf?
-Ontwerp uw wandrek in de designer en bestel direct online in onze webshop.

Garage opbergsysteem

Hoog tijd om uw garage, berging of zolder op te ruimen? Met het Elfa opbergsysteem creëert u orde in de chaos van gereedschappen, winterbanden, tuinmeubels, fietsen en sportartikelen. Doordat u uw spullen aan de muur opbergt, komt er met dit praktische systeem waardevolle ruimte op de vloer vrij en wordt de sfeer luchtig en ruimtelijk. Stelt u zich het gevoel eens voor als alle kleine dingen een eigen plek hebben en u alles wat u nodig hebt direct kunt vinden.

Graag denken wij met u mee over het ordenen van uw garage, berging en of bijkeuken.

Overzicht brengt rust

Eindigt de zoektocht naar wat u zoekt op het moment dat u de deur naar uw garage opent en u de chaos binnen ziet? Het is geen wonder dat dozen tot aan het plafond zijn opgestapeld, winterbanden de toegang tot de planken blokkeren en er overal rommel is waar u kijkt. Door in plaats daarvan objecten aan de muur te plaatsen, voegt u waardevolle vloerruimte toe, vindt u gemakkelijk uw gereedschap, tuinbenodigdheden en al het andere dat u graag gebruikt. Meer ruimte, meer plezier.

"Online winkelen"

-Weet u al hoe uw kledingkast op maat eruit moet gaan zien?
-Wilt uzelf uw kast online samenstellen
en verzorgd u de montage zelf?
-Ontwerp uw kast in onze kastendesigner en bestel direct online.

Slimme producten zorgen voor overzicht

Als het gaat om een perfect ingerichte kast, komt alles aan op de details. Slimme opbergsystemen  helpen daarbij.